Nye hudpleiefavoritter – Perfekt for urenhud og kviser

Nye hudpleiefavoritter – Perfekt for urenhud og kviser

Reklame – Chicastore

Den siste tiden så har jeg testet noen produkter fra Elixir Cosmeceuticals. Dette er et merke med medisinsk hudpleie og her betaler du virkelig for produktet. Her får man virkelig det man betaler for, dette er tilleggsprodukter jeg bruker itillegg til min daglige rutine. Huden min er veldig opp og ned, så det å ha noen produkter som kan bistå litt i dårlige tider er virkelig fantastisk! 

Jeg tenkte å dele noen av mine erfaringer med produktene jeg har testet i en periode på to måneder nå. Når man starter på ny hudpleie er det viktig å gi det god tid før man sier om det funker eller ikke. 

Elixir Cosmeceuticals Acticlear Pads – HER

Elixir Cosmeceuticals Acticlear Pads motvirker fet hud og kviser, og fjerner overflødig talg. Acticlear Pads fra Elixir Cosmeceuticals anbefales som peeling for de med sensitiv og/eller uren hud. Salisylsyre har også en gunstig effekt mot solpåvirket hud. Disse passer for de fleste hudtilstander, spesielt en hud med mye kviser og mye overflødig talg/olje.

Jeg bruker disse annen hver dag på kvelder og etter jeg startet med startet med disse har jeg merket utrolig stor forskjell på huden min. Huden føles så utrolig myk, får en helt fantastisk glød i etterkant og alle døde hudceller blir borte. Om det er et av disse produktene du er nysgjerrig på så hadde jeg virkelig gått for disse! Helt fantastisk og jeg kommer aldri til å slutte med disse. 

Acticlear Foam Cleanser – HER

Denne rensen fra Elixir Cosmeceuticals  inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering og huden føles utrolig glatt og myk etter bruk. Denne passer utrolig godt for deg som har fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne rosacea. Om du sliter med kviser på ryggen/skuldre som er ganske vanlig vil jeg sterkt anbefale å bruke denne der også. 

Jeg merker utrolig stor forskjell ved bruk av denne, den kan være litt sterk for min hud så jeg bruker som oftest denne på kvelden ca tre dager i uken. Bruker jeg denne hver dag blir ihvertfall min hud veldig tørr. Så her gjelder det å finne en god balanse mellom fukt og produkter som suger ut fett fra huden. 

Elixir Niactil 4% – HER

Dette produkter er virkelig en bestselger fra Elixir.  Denne  gelen med 4% konsentrert Niacinamide både tilfører og hjelper huden å holde på fuktighet. Niactil motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende og demper rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet i huden. Niactil har en god effekt på urenheter, acne, hudormer og rosacea.

Produktet passer en tidlig pubertets hud, voksen acne, tørr sensitiv hud, grov kombinasjons hud, solskader, rosascea , atopisk eksem, gravide og ammende. Niactil 4% kan brukes alene som et fuktighetsprodukt, både morgen og kveld på menn og kombinasjonshud.

Denne benytter jeg når jeg føler huden min er utrolig fet og får litt kviser. Disse produktene gjør at jeg blir ganske fort tørr men når jeg først trenger de så hjelper de meg så utrolig mye!

Elixir Cosmeceuticals Acticlear – HER

Elixir Cosmeceuticals Acticlear innholder 15 % azelainsyre som motvirker generell rødhet i huden, ujevn pigmentering og uren hud. Dette er den mest brukte ingrediensen i USA mot hudsykdommen Rosacea.

Denne anbefales at brukes som serum for de med pigmentforandringer og tørre hudtilstander, og som krem for ungdom/menn med urenheter og grovere hudtype. Dette er en lett gel/krem med skånsom peeling-effekt, samtidig som den gir fuktighet og har antibakterielle egenskaper. Acticlear passer for normal, fet, uren og sensitiv hud. 

Det samme gjelder med denne, bruker den ca tre dager i uken og da på dagen for å holde huden min matt hele dagen. Viktigste her da er å benytte seg av en ekstra krem for sol beskyttelse for huden. Bare å prøve seg frem litt med denne, man merker fort om denne kan bli for mye for huden. 

Exuviance Sheer Daily Protector SPF50 – HER

En lettfarget krem som gir høy UVA/UVB beskyttelse. Den smelter inn i huden og tilpasser seg hudtonen i huden din. Jevner ut overflaten på huden om du ikke liker å bruke så mye sminke til hverdags. Denne er et supert produkt du kan ha i tillegg til dine vanlige produkter for å få sol beskyttelse. Også en ny favoritt hos meg og bruker denne hver dag over min dagkrem da jeg ikke liker å bruke så mye sminke til hverdags.

Dere finne alle produktene hos chicastore.no hvor de har et godt utvalg av produktene og noe som passer de fleste. Om dere har noen spørsmål om produktene så kan dere alltids spørre meg så skal jeg svare så godt jeg kan. Dere kan sende med en melding, eller kommentere her på bloggen min så svarer jeg felles her.

Follow my blog with BloglovinLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *