Høstfølelse i ny by

Høstfølelse i ny by

Nå begynner ting å roe seg litt. Føler jeg har landet litt og endelig klar for å ta tak i bloggen min og sosiale medier igjen. Det har ikke vært prioritert men en liten pause føltes veldig riktig og bra for meg nå.

Høsten nærmer seg med stormskritt og jeg har fått skikkelig høstfølelse de siste dagene. De siste ukene har vært så utrolig mye stress og ting har skjedd så utrolig fort. Vi har nemlig flyttet ut fra Oslo og en og en halv time unna til Sandefjord.

Dette har ligget i luftet i sommer men ingen ting har vært sikkert før i starten av august. Da fikk vi alt bekreftet og vi bestemte oss for å flytte. Samboeren min studerer her i Sandefjord og jeg har hjemmekontor. Vi har fått oss en utrolig koselig leilighet veldig sentralt i Sandefjord. Alt skjedde veldig fort og vi hadde ikke god tid til å planlegge. Men til å ha bodd her i en uke nå syntes jeg vi har fått det utrolig fint.

Nå må vi bo oss til her og ta ting som det kommer. Vi mangler litt pynt her og der, grønne planter også finner man alltid noen ting man har lyst på før og sette prikken over i’en.

Jeg skal dele litt fra leiligheten fremover når vi har fått på plass mer pynt og ting er litt mer på stell her, og det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg gruet meg litt til denne flyttingen da vi ikke hadde noe møbler eller noe. Det å flytte koster utrolig mye penger men vi har fått alt for en rimelig pris. Jeg skal dele med dere noe av det vi har gjort for å få alt til en rimelig pris og hvor du bør lete.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *