Nye bryn og tilbake til gamle favoritter

Nye bryn og tilbake til gamle favoritter

Annonse – VIP Beauty Lounge Sandefjord

Etter to måneder med bryn som har stått i alle kanter og gjort som de selv vil var det virkelig på tide å ordne opp. Jeg har vært hos VIP Beauty Lounge her i Sandefjord. Nå er det som nevnt veldig lenge siden jeg har gjort noe med brynene mine, så det å endelig kunne ha fine bryn igjen er utrolig digg.

Jeg har vært flink å ikke gjort noe med brynene de siste månedene. Jeg har latt de gro og kun nappet mellom så ikke jeg skal få monobryn. Utover dette har jeg kun brukt masse serum og fukt for å bygge opp hårene mine igjen. Denne gangen gikk jeg nemlig for Brow Lamintaion som er en helt amazing behandling.

Her kan dere se litt underveis. Hvor man får hårene dratt oppover for at de skal ligge sånn. Her får man da permanent på og plast over for å fremskynde prosessen listegrann. Selv om man bruker permanent og får hårene til å ligge oppover står man fritt til å kunne legge de ned og på plass slik man selv ønsker i etterkant.

Jeg selv har fått dilla på bryn som ikke ligger helt rett og gjerne er litt bustete. Men her er vi alle forskjellige, men selve behandlingen passer for alle og man får et så fint resultat.

Jeg er ihvertfall sykt fornøyd, det er uvandt å ha såpass markerte bryn etter nesten tre måneder med mine lyse bryn men jeg er veldig fornøyd og det er så deilig å slippe å sminke de. Holder med brynsgele så er jeg good to go!

I salongen gjør de utrolig mye forskjellige behandlinger. Alt fra hud, negler, vipper +++ og da jeg så de hadde Beauté Pacifique ble jeg utrolig glad. Dette er et merke jeg har brukt i mange år og er veldig godt kjent med og har mye kunnskap.

Her får man kvalitetsprodukter for en rimelig pris og de holder lenge. Jeg blir veldig tørr på denne tiden av året så alle produktene er satt opp for meg med tørr hud. Produktene passer alle hudtyper og kan bruker av alle uansett hud tilstand. Nå som høsten kommer, det blir kaldere i luften så er det viktig å endre hudpleie i forhold til hva du bruker på sommeren. Huden forandrer seg og trenger annen pleie.

Hvilke produkter er mine favoritter og hvorfor?

Deep Pore Cleansing Mask er det eneste produktet som passer en mer problematisk og oljete hud. Men jeg liker den så godt siden den renser huden skikkelig i dybden. Gjør overflaten på huden mye finere og hjelper til med å minske synligheten av store porer. Selvom jeg er mer tørr så funker denne så bra i t-sonen og på kinn hvor jeg har store porer.

Instant Hydrating Mask bruker jeg ca fire dager i uken nå i starten for å fp fuktbalansen i huden riktig igjen. Har brukt produkter som tørker meg veldig ut den siste tiden så det å endelig kunne bruke denne igjen og peise på med fukt blir veldig bra for meg og min hud. Denne kan man benytte som en maske med Pore Mask også men vil sterkt anbeflae å bruke denne over natten.

Paradoxe Eyecrem bruker jeg hver eneste dag. Bruker denne morgen og kveld for god fukt, glød og plup til huden rundt øynene. Huden her er så tynn og skjør, den trenger god og egen pleie. Den hjelper mot fukt, glød, fine linjer, mørke ringer og ikke minst poser under øynene. Påfør et tynt lag i området rundt øynene og brynsbenet morgen og kveld før dagkrem/nattkrem for optimalt resultat.

Nå er det -25% rabatt på alt fra Beauté Pacifique ut denne måneden. Så husk å stikk innom VIP Beauty Lounge om du bor i nærheten. Her hjelper de deg med å sette opp et program som passer deg og dine behov for å bedre hudens tilstand.

Om dere skulle ha noen spørsmål så kan dere kontakte VIP Beauty Lounge på Instagram @vip.beauty.lounge eller på dems nettside HER.

Håper dere får en fin kveld videre! ♡Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *