Jeg sletter Instagram – Ny start!

Heisann alle sammen!

Ja som mange av dere har sett så lagde jeg meg en ny Instagram igjen. Den jeg har nå har jeg hatt i ca 3/4 år tror jeg litt usikker og det var jo en ren makeupprofil før men det er noe det ikke er lengre som gjør at mine følgertall og statistikk går nedover fordi jeg ikke poster så mye makeup/hudpleie som før. Dette er noe som har irritert meg og gjort meg frustrert en god stund og jeg orker ikke å ha en konto for makeup og en for livvstil jeg vil ha en konto jeg kan bruke til alt.

Da var løsningen veldig enkel og rett og slett lage en ny konto og heller jobbe masse med å få den opp. Har nå hatt den i tre dager og er på 200 følgere og det kommer nye inn hver dag. Jeg har heller 200 som faktisk ser alt jeg poster og liker mine innlegg enn sånn 9000 som bare ser de og ingen likes osv. Det ser lite troverdig ut for samarbeid osv og jeg tar sosiale medier ganske med ro for tiden og er så takknemlig for alle som vil følge meg videre. Nå satser jeg på 100% Norske følgere og masse gøy. 

Nå er det da min nye konto @JONASODDEN_ som gjelder som dere kan følge meg på. Håper dere vil gå inn å ta en titt, og vil like min nye feed osv. Jeg kommer til å poste mye variert og ikke bare livvstil eller bare makeup osv men en god miks av alt. Planen fremover er egentlig bare å jobbe og poste som jeg har gjort nå men ofc mer makeup osv enn det har vært de siste ukene, nå har jeg hatt en uke ferie noe jeg trengte men er nå tilbake og klar for å lage innhold. 

Gjerne kommenter på hvordan innhold osv dere vil ha mer og mindre av osv så skal jeg legge ut ting dere liker å se på. 

Håper dere vil søke opp @JONASODDEN på Instagram og følge meg videre der, tusen takk alle sammen!

Min nye konto, gjerne følg meg videre @JONASODDEN_
Navnet ble med understrek da @jonasodden var opptatt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.