Ny start, nytt utseende!

Reklame – Make Customers AS

Endelig har jeg kommet meg litt igang her på jonasodden.no og blitt kjent med alt som er nytt på min side. Jeg er så utrolig glad og spent på tiden fremover og motivasjonen er virkelig på topp nå og jeg har planlagt så mye innlegg jeg vil skrive. Men så var det dette med tid da og få tid til alt man skal. Men med god planlegging og motivasjon så skal nok ting gå opp i opp her på jonasodden.no.

Hva syntes dere om det nye utseende på jonasodden.no? Jeg selv er så sykt fornøyd med hvordan det ser ut og så deilig å ha noe eget og noe som er mitt.

Men jeg hadde virkelig ikke klart dette alene, det var helt tilfeldig at Mats fra Make Customers AS og jeg kom i kontakt og at han ville designe en side til meg. Det gikk ikke to dager en gang før jeg fikk en mail om at alt var klart og jeg kunne starte å bruke siden selv. Jeg hadde trodd at ting skulle ta mye lengre tid men alt gikk så fort.

Alt er bare så bra og så fint, det har vært et par ting jeg har ville endret på i ettertid som jeg har sendt på mail og noen minutter senere har det vært fikset så servicen er på topp. Noe som er utrolig viktig og ikke minst en god kommunikasjon. Noe jeg og Mats har hatt hele veien. Vært noen mailer frem og tilbake for å få ting slik jeg ønsker men nå er alt slik jeg vil ha det og jeg elsker mitt nye fristed.

Siden er tilpasset akkurat slik jeg ønsker, med farger, font, design og alt er bare så meg. Jeg har fått så mange meldinger de siste dagene at siden min ser mye mer profesjonell ut og mer ordentlig. Noe som gjør meg utrolig glad og akkurat det jeg ønsket meg. Tanken min er også at flere skal få komme med innlegg her så jeg kan dele noe innen alle kategorier liksom. Så om du er glad i å skrive og kunne tenke deg en fast liten spalte her hos meg så send meg gjerne en mail til post@jonasodden.no så tar jeg kontakt med deg.

Om du er en blogger, bedrift eller ønsker å starte opp blogg eller nettside så vil jeg av hele mitt hjerte anbefale dere å ta kontakt med Mats hos Make Customers AS for et tilbud til deg og dine behov. Mats@makecustomers.no kan dere kontakte han på og hils gjerne fra meg om du snakker med han. Han lager alt slik du ønsker og leverer det ferdige produktet til deg veldig raskt!

Jeg har også vært så heldig at tre av dere som leser dette innlegget skal få slippe oppstartskostnad på ditt nye nettsted, noe du absolutt vil spare på. En god nettside vil være en investering for deg og din bedrift. Ta kontakt med Mats på mats@makecustomers.no for et uforpliktende tilbud! Håper de av dere som ønsker en karrierer innen sosiale medier utnytter dere av dette og det gjelder kun tre av dere så vær rask!

Hva syntes du om det nye utsende på jonasodden.no?

Vi snakkes fininger!

– Jonas

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.